Πληροφορίες Αγορών


Τρόποι Αποστολής

 

1. Αποστολή με Ταχυμεταφορές/Courier 

Για την εξυπηρέτησή σας, η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται συνήθως από τη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών ACS ή SPEEDEX και η επιλογή γίνεται απο την εταιρεία μας. Σε παραγγελίες που περιλαμβάνουν προϊόντα με αρκετά μεγάλο όγκο ή βάρος, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον χρέωση στα έξοδα αποστολής. Σε αυτή την περίπτωση θα προηγηθεί επικοινωνία μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το κόστος.

Η αποστολή παραγγελιών με Ταχυμεταφορές/Courier από 50,00€ και άνω, γίνεται χωρίς επιβάρυνση, για όλους τους προορισμούς του βασικού δικτύου των ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή. Παραγγελίες μέχρι 50,00 € επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ + 3,00€ αν πληρώσετε με αντικαταβολή.

Δεν υπάρχει επιπλέον χρέωση σχετική με το βάρος ή τις απομακρυσμένες περιοχές. Για τα ογκώδη προϊόντα επιλέξτε ως τρόπο αποστολής Μεταφορική εταιρεία, καθώς δεν εντάσσονται στην ίδια πολιτική μεταφορικών με τα μικροδέματα.

 

2. Αποστολή με Μεταφορική Εταιρεία

Αποστολές με μεταφορική εταιρεία γίνονται σε συγκεκριμένα, ογκώδη προϊόντα για τα οποία ενημερώνεστε αυτόματα κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας. Ο πελάτης έχει το δικαίωμα να επιλέξει εκείνος το πρακτορείο μεταφορών που θέλει να αναλάβει την αποστολή. Το κόστος αποστολής πληρώνεται από τον ίδιο τον πελάτη στην μεταφορική εταιρεία.

Σε αντίθετη περίπτωση επιλέγεται από την εταιρεία μας. Η παραλαβή γίνεται από την έδρα του πρακτορείου. Στις αποστολές με μεταφορική εταιρία δεν γίνεται δεκτή η αντικαταβολή. Εξοφλείτε το πόσο της παραγγελίας μέσω πιστωτικής κάρτας, ή μέσω τραπεζικού εμβάσματος στις συνεργαζόμενες τράπεζες που θα βρείτε στους τρόπους πληρωμής.

 

3. Παραλαβή από την Έδρα μας

Η παραλαβή από την έδρα μας είναι ΔΩΡΕΑΝ και η εξόφληση μπορεί να γίνει είτε κατά την παραλαβή των προϊόντων ή κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας. Πριν την παραλαβή, θα λάβετε Email/SMS ή κλήση επιβεβαίωσης όταν η ολοκληρωθεί η επεξεργασία της παραγγελίας σας.

 

Χρόνοι Παράδοσης

Με τις εταιρείες Ταχυμεταφορών/Μεταφορικές που συνεργαζόμαστε, οι χρόνοι παράδοσης  είναι:

Εντός Αττικής:

1-3 εργάσιμες ημέρες

Ηπειρωτική Ελλάδα:

Κεντρικές επαρχιακές πόλεις: 1-3 εργάσιμες

Δυσπρόσιτες περιοχές: 3-5 εργάσιμες

Νησιωτική Ελλάδα:

3-5 εργάσιμες ημέρες

Οι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί, αφορούν εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφοροποιηθούν ανάλογα με τις συνθήκες. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να παραδώσουμε την παραγγελία σας το συντομότερο δυνατόν. Καμιά φορά λόγοι ανωτέρας βίας προκαλούν καθυστερήσεις, όπως προβλήματα στο οδικό δίκτυο, έντονα καιρικά φαινόμενα, απεργίες κ.λπ. Εάν για την παραγγελία σας έχετε επιλέξει τρόπο παράδοσης "Παραλαβή από την Έδρα μας" θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της διαθεσιμότητας και τον χρόνο παράδοσης.

 

Τρόποι Πληρωμής

1. Πληρωμή με κάρτα (πιστωτική, χρεωστική, προπληρωμένη)

  Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα σου παρέχει τη δυνατότητα δόσεων.                          

  Συγκεκριμένα: 

  για αγορές άνω των 50,00€, δυνατότητα για έως 10 άτοκες δόσεις


2. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

 

Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού

ΙΒΑΝ

ALPHA BANK

178 00 233 0000 569

GR59  0140  1780  1780  0233  0000  569

EUROBANK

0026 0273 9402  0142  7631

GR02  0260  2730  0009  4020  1427  631

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

5149 0349 72 399

GR38  0172  1490  0051  4903  4972  399

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

091 44 028 983

GR86  0110  0910  0000  0914  4028  983


Δικαιούχος: ΚΑΛΚΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

 

Μετά την κατάθεση παρακαλούμε να μας στείλετε με email στο sales@kalco.gr το αποδεικτικό της κατάθεσής σας 


3. Πληρωμή με αντικαταβολή


4. Πληρωμή κατά την παραλαβή από την έδρα μας

 

 

Πολιτική Επιστροφών

 

Αντικαταστάσεις και επιστροφές προϊόντων, ελαττωματικά προϊόντα, επιστροφή χρημάτων

  • Εάν παραλάβατε διαφορετικό προϊόν από αυτό που παραγγείλατε μετά από δικό μας λάθος, μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς χωρίς χρέωση μεταφορικών.
  • Εάν αλλάξατε γνώμη για την αγορά κάποιου προϊόντος, έχετε το δικαίωμα υπαναχώρησης, δηλαδή προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών για να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε επιβαρυνόμενοι τα έξοδα επιστροφής του. Αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση  η συσκευασία να είναι σφραγισμένη και κατ' επέκταση το προϊόν να είναι όπως ακριβώς σας παραδόθηκε.
  • Εάν το προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό (DOA), τότε η διαδικασία αντικατάστασης του γίνεται με βάση την διαδικασία που ορίζει ο εκάστοτε κατασκευαστής (ή ο αντιπρόσωπός του στην Ελλάδα) και οι όροι της εγγύησής του.
  • Στην περίπτωση επιστροφής για την διαδικασία Service μπορείτε να το αποστείλετε στην έδρα μας για το τεχνικό έλεγχο. Τα μεταφορικά έξοδα παραλαβής και τα έξοδα επιστροφής του επιβαρύνουν εσάς, τον Πελάτη. Επιπλέον δε φέρουμε καμία ευθύνη για τυχόν απώλεια ή φθορά κατά τη μεταφορά του προϊόντος κατά τη διαδικασία της επιστροφής του.

 

Σε κάθε περίπτωση η αντικατάσταση του προϊόντος γίνεται μόνον εφόσον συνοδεύεται από την πλήρη και άθικτη συσκευασία του και τα περιεχόμενά της και αντίγραφο όλων των παραστατικών που το συνόδευσαν (Απόδειξη, Τιμολόγιο, Δελτίο Αποστολής κ.λπ.) και εφόσον δεν έχουν παρέλθει 14 ημερολογιακές μέρες από την ημερομηνία τιμολόγησης του. Τέλος, δεν θα γίνονται δεκτές αντικαταστάσεις προϊόντων που υπέστησαν φθορές κατά την μεταφορά εφόσον δεν γνωστοποιούνται την ίδια ή το πολύ την επόμενη μέρα από την παράδοσή τους.

Εφόσον εντός του εν λόγω διαστήματος το προϊόν παραληφθεί από εμάς και αφού κατόπιν ελέγχου διαπιστωθεί η καλή του κατάσταση κατά τα ανωτέρω, έχετε το δικαίωμα επιστροφής χρημάτων για το σύνολο της παραγγελίας σας, με τον ίδιο τρόπο που αυτή είχε εξοφληθεί.

Επίσης φροντίστε να επικοινωνήσετε με το 210 2405265 ή με email στο sales@kalco.gr για συνεννόηση επιστροφής ή αντικατάστασης προϊόντος.

 

 

Πολιτική Αγοράς Όπλων

 

Αγορά Όπλων

Για την αγορά κυνηγετικού η σκοπευτικού όπλου είναι απαραίτητη η έκδοση άδειας από την αρμόδια Δημόσια Αρχή. Για την έκδοση της άδειας θα πρέπει να προσκομίσετε στο αστυνομικό τμήμα τα εξής:

  • Φωτοτυπία ταυτότητας
  • 2 φωτογραφίες
  • 2 Ιατρικές βεβαιώσεις. Από ψυχίατρο και από παθολόγο
  • Υπεύθυνη δήλωση του Ν.1599/1986 η οποία συμπληρώνεται στο αστυνομικό τμήμα

Παραλαβή Όπλων

Εφόσον κατέχετε την άδεια αγοράς στα χέρια σας, υπογράφετε σε όλα τα αντίγραφα στο σημείο που λέει αγοραστής και μας την στέλνετε μαζί με φωτοτυπία ταυτότητας και κινητό επικοινωνίας, με εταιρία ταχυμεταφορών ACS ή SPEEDEX, με δική μας χρέωση. Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο παραλαβής του όπλου στην ενότητα «Τρόποι Αποστολής».

 

Παραλαβή Αεροβόλων Όπλων

Για να αγοράσετε αεροβόλο όπλο θα πρέπει απαραίτητα να είστε πάνω από 18 χρονών και να το πιστοποιήσετε με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας. Για να παραλάβετε το αεροβόλο θα πρέπει να μας αποστείλετε μία φωτοτυπία της ταυτότητάς σας με fax στο 210 2405267 ή με e-mail στο sales@kalco.gr

Μπορείτε να βρείτε αναλυτικές πληροφορίες για τον τρόπο παραλαβής του όπλου στην ενότητα «Τρόποι Αποστολής».


Σας πληροφορούμε πως το ισχύον ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο απαγορεύει ρητά τη χρήση των αεροβόλων όπλων και πιστολιών για κυνηγετική χρήση. Τα Αεροβόλα ΔΕΝ είναι παιχνίδια. Μπορεί να προκαλέσουν ΣΟΒΑΡΟ Τραυματισμό ή ακόμα και ΘΑΝΑΤΟ. Για τον λόγο αυτό ο κάθε χρήστης θα πρέπει να παίρνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας πριν από κάθε χρήση. 

Να θυμάστε "ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΟΠΛΑ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ". Ποτέ μην στρέφετε ένα όπλο απέναντι σε άλλο άτομο ακόμα και όταν γνωρίζετε ότι είναι άδειο.